Skip to main content
10. juni 2024

4 trin: Sådan beskytter du dit hår i sommervarmen

Fashion Cut Intercoiffure guider dig til at passe på dit hår om sommeren i fire enkle trin.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Unsplash

Kalenderen siger, at det er sommer så mon ikke, at de varme temperaturer er lige rundt om hjørnet. Mange skynder sig ud i det gode vejr, når solen titter frem og afkøler sig med en dukkert i havet eller i den nærmeste pool, når kroppen har fået det for varmt. Desværre har denne afkøling ikke samme effekt på dit hår, der risikerer at blive solskadet og blive udtørret af både salt- og klorvand.  

Heldigvis kan du nemt gøre noget for at beskytte dit hår i varmen. Frisørsalonen Fashion Cut Intercoiffure har lavet en enkel guide med fire trin, der hjælper dig godt på vej.  

Guide til sundt sommerhår

Trin 1: Når du har været i havet eller poolen, så vask dit hår med en solshampoo, der fjerner saltvand og klor fra håret. 

Trin 2: Sol, salt og klor udtørrer dit hår. Brug derfor en god hårmaske efter en dag i solen, der giver dit hår fugten tilbage.

Trin 3: Beskyt dit hår og giv det fugt med en “dagcreme” til håret. Salonen anbefaler et produkt fra mærket Kérastase.  

Trin 4: Solbeskyttelse er ikke kun til at skærme kroppen fra solens UV-stråler. Man kan få solbeskyttelse på spray til håret, som du nemt kan bruge i løbet af dagen og efter en tur i vandet

Du er velkommen til at kigge ind forbi Fashion Cut Intercoiffure på Østergade 47 i Middelfart, hvor de med glæde vil rådgive dig om, hvilke produkter du kan bruge for at passe og pleje dit hår optimalt i løbet af sommeren.