Skip to main content

Lillebælt Halvmarathon 2023

Igen i år afholdes “Hele Danmarks Halvmarathon”, nemlig Lillebælt Halvmarathon med rute rundt i Middelfart, Snoghøj og over Den Gamle Lillebæltsbro. Startskuddet lyder d. 6. maj – skal du med? Du har nu mulighed for at komme med til et fantastisk løbeevent med smukke omgivelser, masser af tilskuere, musik og underholdning. Lillebælt Halvmarathon løber af […]

Lillebælt Halvmarathon 2023
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Igen i år afholdes “Hele Danmarks Halvmarathon”, nemlig Lillebælt Halvmarathon med rute rundt i Middelfart, Snoghøj og over Den Gamle Lillebæltsbro. Startskuddet lyder d. 6. maj – skal du med?

Du har nu mulighed for at komme med til et fantastisk løbeevent med smukke omgivelser, masser af tilskuere, musik og underholdning. Lillebælt Halvmarathon løber af stablen for 14. gang d. 6. maj 2023, og som sædvanligt er der planlagt flere forskellige attraktive ruter for alle niveauer.

Du kan løbe eller gå enten et halvmarathon eller 10 km. Start og slut er i Havnegade ved Middelfart Sparekasse, og her vil du selvfølgelig få en officiel medalje om halsen, når du krydser målstregen. Alle er velkomne – også som publikum.

Start er kl. 13.30 – bortset fra Walk Halvmarathon, der starter kl. 12.00.

Bestil din billet til løbet eller få mange flere praktiske informationer på sportstiming.dk.

Hvis du er kunde hos Middelfart Sparekasse, kan du få 50 kroners rabat på din tilmelding. Læs mere her.