Skip to main content

Cocktail Night hos ByJulie

Så er det igen blevet tid til ‘Cocktail Night’ hos ByJulie. Så hvis du er til cocktails, hyggeligt samvær, gode tilbud samt tips og tricks til sommerstyling, skal du skynde dig at melde dig til. Der er nemlig kun fem pladser tilbage.  Hos ByJulie har de startet et nyt tiltag. I butikken elsker de at hygge […]

Cocktail Night hos ByJulie
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Så er det igen blevet tid til ‘Cocktail Night’ hos ByJulie. Så hvis du er til cocktails, hyggeligt samvær, gode tilbud samt tips og tricks til sommerstyling, skal du skynde dig at melde dig til. Der er nemlig kun fem pladser tilbage. 

Hos ByJulie har de startet et nyt tiltag. I butikken elsker de at hygge og snakke med alle deres kunder – og ikke mindst hjælpe dem med styling og inspiration. Derfor har de efter stor efterspørgsel indført et nyt tiltag – nemlig ‘Cocktail Nights’.

Cocktail Nights afholdes én gang om måneden, og det er en hyggelig aften med skønne damer, cocktails, gode tilbud og en masse tips og tricks til styling. Denne gang handler det om sommerstyles.

Tre generationer giver tips og tricks

Det kommer dog ikke kun til at være Julie, der hygger om gæsterne. Så vidt det er muligt, har hun sørget for, at både hendes mor og mormor vil være tilstede disse aftener. De er begge kendte ansigter, hvis man besøger butikken i Østergade. Håbet er, at med tre generationer til stede kan de komme med tips og tricks til alle damer – med hvert deres syn og indblik i modens trends.

Begrænsede pladser

Det er helt gratis at deltage i Cocktail Night i butikken, og arrangementet varer er fra kl. 19-21.

Hvis du er interesseret i at deltage, skal du tilmelde dig via SMS til nummeret 22 97 24 38, hvor du skriver: “DATO + NAVN + ANTAL”. Der er plads til 20 gæster, og de fordeles efter først-til-mølle.

| Annoncørbetalt indhold |

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt