Skip to main content
19. maj 2023

Fjelsted Skov søger frisk ungarbejder til weekendarbejde

ANNONCØRBETALT INDHOLD Fjelsted Skov søger en morgenfrisk ungarbejder til weekendarbejde! Sammen med en erfaren kollega får du til opgave at sætte morgenbuffeten op til vores overnattende gæster og fylde den op løbende. Du skal ligeledes støvsuge i Caféen, i konferencelokalerne samt på gangarealer, så vores omgivelser er rene og indbydende. Du skal arbejde lørdag og […]

Fjelsted Skov

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Fjelsted Skov søger en morgenfrisk ungarbejder til weekendarbejde!

Sammen med en erfaren kollega får du til opgave at sætte morgenbuffeten op til vores overnattende gæster og fylde den op løbende. Du skal ligeledes støvsuge i Caféen, i konferencelokalerne samt på gangarealer, så vores omgivelser er rene og indbydende.

Du skal arbejde lørdag og søndag hver anden weekend og møde kl. 05.30. Vagten er typisk 6-7 timer lang og slutter når frokostbuffeten er sat på bordet. Vi laver en vagtplan, som passer dig, og du vil indgå i et lille team af erfarne morgenværter, som plejer at hjælpe hinanden med at dække alle vagter.

Hvis du kunne tænke dig, at give vores gæster den bedste start på dagen og samtidig kan beskrive dig selv som smilende, morgenfrisk, mødestabil og grundig, så er det dig, vi mangler på holdet!

Send gerne din ansøgning. Du kan forvente vagter fra uge 26. Vi glæder os til at høre fra dig.

Send din ansøgning til sf@fjelstedskov.dk

 

Store Landevej 92

5592 Ejby

FIND FJELSTED SKOV PÅ FACEBOOK