Skip to main content
23. februar 2024

Afgiv din stemme og hjælp Golfklubben Lillebælt med renoveringsprojekt

Golfklubben Lillebælt har søgt om støtte til vindues- og facaderenovering i deres hovedhus via Realdania-kampagnen Underværker, og nu har de brug for din stemme.

Af: Isabella Ravn | Foto: Golfklubben Lillebælt

Realdania-kampagnen Underværker støtter ildsjæle i at gøre projektdrømme til virkelighed. Golfklubben Lillebælt har en drøm om at renovere golfklubbens hovedhus, men for at deres renoveringsprojekt kan blive realiseret, har de brug for din stemme.

Hovedhusets vinduer og havedør er i meget dårlig stand og trænger til en snarlig udskiftning, og facaden trænger til maling.

Golfklubben Lillebælt har søgt om støtte med det ønske, at de kan løfte standarderne af bygningen og løfte udtrykket af klubbens faciliteter ved at skabe indbydende rammer for både klubbens medlemmer, greenfee spillere og øvrige gæster i caféen.

Hovedbygningen bruges ikke kun af golfspillere, den udlejes også til arrangementer i lokalsamfundet.

Projektet kræver opbakning for at blive vurderet af en jury

For at Golfklubben Lillebælts renoveringsprojekt kan blive vurderet af Underværkers jury, kræver det at andre bakker om op golfklubbens idé. Og de har brug for minimum 500 stemmer inden ansøgningsfristen den 29. februar kl. 12.

Afgiv din stemme og læs mere om vindues- og facaderenoveringsprojektet her.