Skip to main content
23. august 2023

Amstrup Skilte udvider med en ny afdeling i hovedstadsområdet

Hos Amstrup Skilte i Fredericia er de i gang med en vækstrejse, og det betyder, at de nu åbner en fysisk afdeling på Sjælland.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Unsplash

De har fart på hos Amstrup Skilte, der hjælper erhvervskunder med store og små opgaver inden for skiltning, grafisk synlighed og profilering. Virksomheden er i fuld gang med en vækststrategi, der skal udbrede deres services til endnu flere, og som en del af den proces åbner de nu en ny afdeling nær hovedstaden.

Amstrup Skilte havde i forvejen en grafiker i Taastrup, og da endnu en sjællandsk kollega kom til, gav det mulighed for at trækker ud over Fredericias grænser.

Vil være tæt på kunderne

Den nye medarbejder i hovedstadsområdet er markeds- og relationsmanager Jacob Degn Andersen, og hans drivkraft er at være bindeled mellem mennesker og virksomheder. Og det er da også netop den gode og nære relation til kunderne, som er en af årsagerne til, at Amstrup Skilte åbner en afdeling i den anden ende af landet.

Det er vigtigt for virksomheden, at de er tæt på deres kunder, så de er bevidste om deres udfordringer og kender til deres behov. Flere af deres kunder har da også allerede efterspurgt en afdeling på Sjælland.

Du kan læse meget mere om Amstrup Skilte på deres hjemmeside. Du kan også kontakte dem på tlf.: 70 20 65 68 for at høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig.