Skip to main content
24. juli 2023

Annoncering ikke nødvendigt: EDC Middelfart sælger villa på populære Hollændervej

Du skal være hurtig, hvis du vil være den heldige ejer af én af boligerne på Hollændervej. For nyligt fik EDC Middelfart solgt et eksemplar, før det overhovedet kom på nettet.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: EDC Poul Erik Bech - Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Hollændervej i Middelfart ligger fredeligt og bynært med indkøbsmuligheder lige ved hånden. Derfor var det ingen stor opgave for EDC Poul Erik Bechs filial i Middelfart, da de fik en bolig til salg her.

Faktisk slap de helt for bøvlet med at få plantegninger, billeder og tilstandsrapporter op på hjemmesiden, for den rette køber stod klar med det samme i forretningens køberkartotek.

Effektivt køberkartotek

EDC Middelfarts effektive køberkartotek kan også komme dig til gode, hvis du går med salgstanker – måske har de allerede en køber til din bolig.

Som Danmarks største ejendomsmæglerkæde har EDC Poul Erik Bech – Middelfart desuden adgang til et landsdækkende køberkartotek, som de bringer i spil, når de skal sælge både store og små boliger. Dermed kan de tiltrække lokale købere såvel som købere fra storbyerne og udlandet.

Du kan altid kontakte dem for at høre mere om deres køberkartotek eller for at få en gratis salgsvurdering på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk.