Skip to main content
20. juli 2023

Attraktiv villa blev solgt over udbudsprisen gennem EDC Middelfart

Nogle gange er en bolig så populær, at køberne vil betale ekstra for at få fingrene i den. Det oplevede EDC Middelfart, da de havde et hus til salg på Stribgårdvej.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: EDC Poul Erik Bech - Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Den klassiske 1970’er-villa på Stribgårdvej 23 fik pludselig masser af opmærksomhed, da den blev sat til salg hos EDC Poul Erik Bechs afdeling i Middelfart tidligere på året. Om det var den praktiske indretning, den ideelle beliggenhed eller den dejlige have, der gjorde udslaget, er ikke til at vide. Men køberen var i hvert fald villig til at betale mere end udbudsprisen for at sikre sig adressen.

Hjemmet på Stribgårdvej præsenterer sig da også særdeles velholdt med et lyst og opdateret indre på trods af sine snart 50 år på bagen. Og med sin placering på et lukket vænge i skønne Strib med kyst, skov og hverdagens nødvendigheder lige i nærheden, har den nærmest solgt sig selv.

Se boligen i galleriet under artiklen.

Går du med salgstanker?

Som Danmarks største ejendomsmæglerkæde har EDC Poul Erik Bech – Middelfart adgang til et landsdækkende køberkartotek, som de bringer i spil, når de skal sælge både store og små boliger. Dermed kan de tiltrække lokale købere såvel som købere fra storbyerne og udlandet, som søger fordelene ved Middelfart.

Skal EDC Middelfart også hjælpe med at sælge dit hjem, så kan du altid booke en gratis salgsvurdering hos dem. Du kan også blive en del af deres køberkartotek og komme i forreste række til de nyeste boliger.

Kontakt dem på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk.