Skip to main content
25. januar 2023

Autoforum Middelfart bliver til AUTOFYN ApS

Middelfarts mangeårige bilforhandler Autoforum Middelfart bliver til AUTOFYN ApS. Den nye eneejer af AUTOFYN igangsætter et strategisk kursskifte pr. 01/10-2022.

AUTOFYN søger lager/reservedelsansvarlig
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Middelfarts mangeårige bilforhandler Autoforum Middelfart bliver til AUTOFYN ApS. Den nye eneejer af AUTOFYN igangsætter et strategisk kursskifte pr. 1. oktober 2022. 

Den 20. september 2022 købte Michelle Caroll hele virksomheden og står nu ene om både indehaver- og direktørposten. 

Den nye ejer udtaler:  

– Jeg bliver aldrig sådan en direktørtype, der ikke sætter sin fod uden for kontoret. Jeg skal fortsat lave det, jeg er god til – at snakke med kunder og sælge biler. Virksomheden skal udvikles i tæt  samarbejde med medarbejderne. 

Visionen i AUTOFYNVisionen er, at virksomheden skal vokse og følge med tidens udvikling. Fokus bliver, at kunden skal føle sig i centrum og ikke bare som et nummer i rækken, lige fra han/hun træder ind i forretningen, til de går igen – uanset om det er i salgsafdelingen eller på værkstedet. AUTOFYN vil lægge stor vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde for medarbejderne. Alle skal føle sig lige og værdsatte, i den funktion de måtte bestride, uanset om det er på gulvet i klargøringen eller på direktionsgangen. Service og vedligehold af alle bilmærkerPå værkstedet hos AUTOFYN vil værkstedet fremadrettet vil kunne servicere og vedligeholde ALLE bilmærker. Det er et autoriseret serviceværksted af mærkerne Peugeot og Citroën, og derfor vil disse selvfølgelig fortsat være værkstedets fokusområde med specialuddannet personale i netop disse mærker. I salgsafdelingen vil de kunne tilbyde alt lige fra 10.000 kroners biler, til familievognen, bil nr. 2, den mere sporty, firmabilen, varevognen og ”min første bil”. De arbejder på altid at have mere end 50 brugte biler stående på lager til salg. Herudover er de nyvognsforhandler af mærkerne Peugeot og Citroën og vores salgsteam vil løbende være på uddannelse i de nyeste modeller og den nyeste teknologi for at kunne tilbyde kunderne den bedste ekspertise inden for biler, teknologi og kundernes behov. Ingen opgaver er for små, og ingen er for store. AUTOFYN er en fleksibel virksomhed med stor faglig ekspertise. Det er altafgørende, at de til enhver tid finder den helt rigtige løsning til deres kunder både i salgsafdelingen og på eftermarkedet. AUTOFYN vil fortsat være at finde på adressen Mandal Allé 11-13 i Middelfart, og de bibeholder det gamle tlf.nr. Bemærk at hovedmailen fremadrettet er Info@Autofyn.dk, webadresse er www.Autofyn.dk og CVR nr. er 82201610. De glæder sig til at byde gamle såvel som nye kunder og samarbejdspartnere velkommen hos AUTOFYN. 

FLERE NYHEDER