Skip to main content
26. juni 2023

Autofyn udvider forretningen med endnu et nyt bilmærke

Hvis du er på udkig efter en Opel, skal du fra d. 1. juli lægge vejen forbi Autofyn, som overtager Opel-forhandlingen efter naboen, Bilcentret A. Nielsen.

Af: Isabella Ravn | Foto:
Annoncørbetalt Indhold

Det er ikke længe siden, at bilcentret Autofyn i Middelfart offentliggjorde hele tre nye bilmærker i forretningen; Jeep, Fiat og Fiat Professionel. Det kommer efter et driftigt år, hvor ejer Michelle Caroll Timantti købte sin bror ud af forretningen og ændrede navnet på familiens bilhus fra Autoforum til Autofyn. Og nu er der flere nyheder på vej.

Fra d. 1. juli tilføjer bilcentret endnu et mærke til den voksende liste, nemlig Opel, som de overtager fra naboen. Derudover forhandler Michelle netop nu om yderligere et bilmærke, som hun håber snart at kunne løfte sløret for.

Flere bilmærker og større forretning

I en branche med stor konkurrence er det vigtigt for nye bilforhandlere at have flere bilmærke under samme tag. Derfor blev det til et stort ”ja tak”, da den danske Opel-importør selv kontaktede Autofyn, efter at Bilcentret A. Nielsen har valgt at stoppe med forhandling af Opel.

Med overtagelsen er der desuden behov for flere ressourcer hos Autofyn, som i første omgang ansætter to nye medarbejdere. På sigt kan der også blive behov for en tilbygning ind på den 7000 kvadratmeter store grund ved siden af, hvor forhandleren kan fortsætte den hastige udvikling.

Kollagerne hos Bilcentret A. Nielsen har i mere end 40 år har solgt Opel, og de har endda gjort det så godt, at de flere gange er blevet hædret som Årets Opel-forhandler i Danmark. Men der skal nye boller på suppen, og i den nærmeste fremtid vil offentliggøre mere om deres planer.