Skip to main content

Åbent Hus hos Lillebælt Bowling

Vil du gerne høre mere om, hvordan det er at gå til bowling? Og har du mod på at prøve kræfter med det selv? Lillebælt Bowling holder Åbent Hus, og alle er inviterede til at komme forbi og prøve at få ram på keglerne. 

Af: Rikke Hansen | Foto: LokalNyt Middelfart

Søndag den 29. oktober fra kl. 12.00-16.00 inviterer Lillebælt Bowling til Åbent Hus. Det sker i forbindelse med at Fyns Bowling Union og de fynske bowlinghaller generelt holder Åbent Hus denne dag.

Her kan I komme forbi og få et nærmere indblik i, hvad det vil sige at gå til bowling. Bowling er for alle – både aldre og køn – og det vil Lillebælt Bowling gerne vise denne dag.

Det bliver en sjov dag, hvor man selv kan prøve spillet af, og hvor man kan møde klubben og spillerne og få mere at viden om, hvad der er fedt ved bowling.

Som de selv skriver i invitationen:

Bowlingsporten rummer alle, og her skal man ikke have store muskler, være i super form eller have gode boldegenskaber. Med en kort instruktion, en god portion tålmodighed og vilje, så kan man på kort tid lære de basale ting og komme godt i gang.

Lyder det som noget for dig? Så kig forbi bowlinghallen den 29. oktober.

OBS. Det er fra kl. 12.00-16.00 hos Lillebælt Bowling, og ikke fra kl. 10.00-16.00 som det ellers står på invitationen herunder. 

Information
Dato 29/10/2023 12:00 - 29/10/2023 16:00
Arrangør Lillebælt Bowling
Adresse Færøvej 67
Postnummer 5500
By Middelfart