Skip to main content

BazarLillebælt

Til BazarLillebælt den 23. september kan du få et indblik i, hvad områdets iværksættere går og laver. Mød også Middelfart Erhvervscenter, der kan hjælpe dig i gang med din iværksætterdrøm.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Unsplash

Igen i år huser Lillebæltværftet nogle af Trekantområdets dygtige og kreative iværksættere til BazarLillebælt. Der er gratis entré, og indendørs står masser af iværksættere klar til at fremvise deres idéer og produkter og fortælle om deres erfaringer med at starte en selvstændig virksomhed.

Du kan både beundre en masse smukt håndværk og design og smage på nytænkte delikatesser, og de yngste har muligheder for at deltage bazarens workshops. Derudover kan du stille sulten og tørsten med gourmetstreetfood og kolde øl.

Går du selv og drømmer om at blive iværksætter? Så kan du på dagen tage en snak med Middelfart Erhvervscenter, som gerne giver dig sparring og rådgivning i processen. De afholder bl.a. to årlige iværksætterkurser for kommende eller nye startup-virksomheder.

Så mere på BazarLillebælts Facebookside, hvor du løbende bliver præsenteret for nogle af de talenter, du kan møde den 23. september.

Information
Dato 23/09/2023 10:00 - 23/09/2023 16:00
Arrangør Middelfart Erhvervscenter og VisitMiddelfart
Adresse Lillebæltværftet, Havnegade 98
Postnummer 5500
By Middelfart