Skip to main content

Børnebillet: gavejagt i Middelfart

Brug vinterferien på at tage en spændende tur rundt i Middelfart By, hvor alle børn med børnebillet kan glæde sig til masser af sjove og lækre gaver. Middelfart Handel har arrangeret en tur for byens børn, der leder jer rundt til en række forskellige butikker, spisesteder og underholdningssteder. Hvert sted vil der være gaver, snacks […]

Børnebillet: gavejagt i Middelfart
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Brug vinterferien på at tage en spændende tur rundt i Middelfart By, hvor alle børn med børnebillet kan glæde sig til masser af sjove og lækre gaver.

Middelfart Handel har arrangeret en tur for byens børn, der leder jer rundt til en række forskellige butikker, spisesteder og underholdningssteder. Hvert sted vil der være gaver, snacks og gode oplevelser.

Billetten koster 50 kroner og kan købes i Kvickly Middelfart fra torsdag i uge 6, men skynd jer, for der er kun et begrænset antal! Billetten gælder børn op til 12 år, og den kan bruges d. 13.-18. februar.

Undervejs på gavejagten kommer I forbi Bog & Ide, Kreaværk, King Pin Bowl & Diner, Lillebælt Bolcher, Helsam, Middelfart Krone Apotek, Kvickly, Café Mauritz, Slagter Lund og Panorama Middelfart Biografen.