Skip to main content

Boglancering på Brenderup Højskole med tidligere underviser Mette Højland

Mandag d. 3. juni vender tidligere underviser på Brenderup Højskole, Mette Højlund, tilbage med sin bog “What you say, makes me think”.

Af: Viktor Bork | Foto: Brenderup Højskole

Hvad er det egentlig en højskole kan, og hvad er det, der gør højskoleånd til noget helt særligt? Disse spørgsmål er nogle af dem, som Mette Højlund forsøger at besvare i sin nye bog ””What you say, makes me think”.

Mette Højlund er tidligere underviser på Brenderup Højskole igennem fire år, og nu vender hun tilbage til højskolen med sin bog, der kan ses som en personlig beretning og kærlighedserklæring til de danske højskoler. Selv skriver Forlaget Kleofos om bogen:

Bogen kan ses som en gave til alle hendes internationale elever, som gennem årene har forladt skolen med en kommentar om, at sådan en skole burde de også have i deres hjemland. Men bogen stopper ikke der. Den er en (h)åndsrækning til alle, som ønsker at udbrede højskoleånden til verden, uanset om det er under et baobabtræ på savannen, i en kinesisk storby eller om et dansk køkkenbord. Højskoleånd afhænger ikke af bygninger, men af vilje og indsigt. Det er den vilje og indsigt bogen søger at støtte og videregive.

Boglancering

Mandag d. 3. juni kl. 16:30-18:00 vil Brenderup Højskole danne rammerne om en hyggelig boglancering, hvor højskole-fortællingen vil være i centrum.

Højskolen vil også stå for lidt forfriskninger i form af kaffe og kage.

Du kan læse mere om arrangementet her.

Information
Dato 03/06/2024 16:30 - 03/06/2024 18:00
Arrangør Brenderup Højskole
Adresse Stationsvej 54
Postnummer 5464
By Brenderup