Skip to main content

Choir Please Koncert på Middelfart Rådhus

Choir Please indtager rådhuset igen med en forrygende sommerkoncert! Den 7. juni spiller Choir Please en gratis koncert på Middelfart Rådhus. Choir Please er et rytmisk kor med 40 medlemmer og mere end 20 års erfaring. Choir Please er kendt for deres rytmiske musikstil, hvor de med stor præcision og talent synger i seks forskellige […]

Choir Please Koncert på Middelfart Rådhus
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Choir Please indtager rådhuset igen med en forrygende sommerkoncert!

Den 7. juni spiller Choir Please en gratis koncert på Middelfart Rådhus. Choir Please er et rytmisk kor med 40 medlemmer og mere end 20 års erfaring. Choir Please er kendt for deres rytmiske musikstil, hvor de med stor præcision og talent synger i seks forskellige stemmer i stemmegrupperne sopran, alt, tenor og bas.

Choir Pleases repertoire inkluderer både danske og udenlandske sange, og sangene bliver arrangeret af deres egen dirigent, Hans-Henrik Skieller, samt andre talentfulde arrangører, der laver musik specielt til kor.

Koncerten er gratis. Så tag dine venner og familie med til en uforglemmelig aften på Middelfart Rådhus og giv jer hen til den musikalske fest, der vil strække sig over en lille time.