Skip to main content

Cocktail Night hos ByJulie

Så er det igen blevet tid til Cocktail Night hos ByJulie. Denne gang kan du glæde dig til at få inspiration til julens og vinterens outfits.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: LokalNyt Middelfart

Torsdag den 9. november inviterer ByJulie igen til deres populære Cocktail Nights. Her kan du nyde cocktails, hyggeligt samvær, gode tilbud samt tips og tricks til sæsonens mode.

Hos ByJulie elsker de nemlig at hygge om kunderne og hjælpe dem med styling og inspiration. Derfor holder de en gang om måneden Cocktail Night, hvor moden blandes med lækre cocktails og dejligt selskab.

Tre generationer giver tips og tricks

Det kommer dog ikke kun til at være Julie, der hygger om gæsterne. Så vidt det er muligt, har hun sørget for, at både hendes mor og mormor vil være tilstede disse aftener. De er begge kendte ansigter, hvis man besøger butikken i Østergade. Håbet er, at med tre generationer til stede kan de komme med tips og tricks til alle damer – med hvert deres syn og indblik i modens trends.

Begrænsede pladser

Det er helt gratis at deltage i Cocktail Night i butikken, og arrangementet varer fra kl. 19-21.

Hvis du er interesseret i at deltage, skal du tilmelde dig via SMS til nummeret 22 97 24 38, hvor du skriver: “NAVN + ANTAL + DATO”. Der er plads til 20 gæster, og de fordeles efter først-til-mølle. Men skynd dig, for Cocktail Nights hor ByJulie bliver altid fuldt booket!

Information
Dato 09/11/2023 19:00 - 09/11/2023 21:00
Arrangør ByJulie
Adresse Østergade 5
Postnummer 5500
By Middelfart