Skip to main content

Børneteater – Den røde rejsekuffert

Det Lille Verdensteater kommer forbi Middelfart Kultur og Bibliotek med den interaktive forestilling ”Den Røde Rejsekuffert”.

Børneteater - Den røde rejsekuffert
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det Lille Verdensteater, der er et turnerende verdensteater med fokus på den mindste målgruppe, kommer forbi Middelfart Kultur og Bibliotek med den interaktive forestilling ”Den Røde Rejsekuffert”.

Onkel har sejlet rundt på de syv have, og med på rejsen havde han en stor rød rejsekuffert fyldt med bøger. Bøgerne er dog ikke helt normale, da onklen har foldet, klippet, skåret, tegnet og malet i dem.

Bøgerne bærer præg af og afspejler rejserne rundt i verden. Nogle gange kan man se, at han har været på rundrejse i Kina. Andre bøger afspejler snarer en opdigtede og fantasifuld rejse inde i onklens eget hoved.

Hvis man har lyst og mod må man gerne gå på opdagelse i den røde rejsekuffert og dens sjove og fantastiske bøger. Men husk at holde hovedet koldt – nogle af bøgerne er meget gamle!

Det interaktive teaterstykke henvender sig primært til børn i alderen 4-10 år, og der indbyrdes til at udforske kufferten og dens indhold på egen hånd.

Forestillingen foregår lørdag d. 11. februar klokken 11:00, 11:30 og 12:00. Både børn og voksne skal have billet til forestillingen. En billet koster 30 DKK, og du kan købe/bestille billet her.