Skip to main content

Event hos ByJulie: Fokus på basic styles

Hos ByJulie kan du hver måned komme til et hyggeligt event med fokus på mode, styling og de nyeste trends. Den 6. februar er temaet basic styles.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: LokalNyt Middelfart

Sidste år havde mange kunder glæde af ByJulies Cocktail Nights. Derfor fortsætter forretningen i dette år med at invitere kunder ind til særlige events, og selvom det stadig vil være i stil med Cocktail Nights, så kan du også se frem til en masse nye tiltag.

Til årets første arrangement kan du blive skarp på dine basic styles. Aftenen starter med en præsentation af nyheder i butikken og af sæsonens trends. Herefter vil personalet fremvise et udvalg af basic outfits, og du får tips til, hvordan du kan style dem op og ned, så du er klar til både fest og hverdag.

Alle købende deltagere får en goodiebag til eventet samt muligheden for at shoppe til gode rabatter. Derudover vil der blive serveret snacks og drikkevarer.

Sådan tilmelder du dig

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig forinden, da der er begrænsede pladser. Skriv en SMS til tlf.: 22 97 24 38 med “Dato for eventet + antal deltagere + navn”.

Information
Dato 06/02/2024 17:30 - 06/02/2024 19:00
Arrangør ByJulie
Adresse Østergade 5
Postnummer 5500
By Middelfart