Skip to main content

Fællesskabt

Har du lyst til at fokusere på at fremme fællesskab gennem kunstneriske projekter? Så tag til Fællesskabt som er et kunstnerisk og kreativt projekt startet af tre unge fra Middelfart.

Af: Shagina Sinnathurai | Foto: Unsplash

Fællesskabt er et projekt, startet af tre unge fra Middelfart, skabt af og for unge, som ønsker at være en del af et kreativt fællesskab. Fællesskabt er et kunstnerisk og kreativt fællesskab, hvor fællesskabet prioriteres højt, når deltagerne mødes for at arbejde på kunstneriske projekter. Det starter mandag i uge 34, og slutter i uge 51. Aldergruppen for dette projekt er 16-25 år.

Projektet giver mulighed for at deltage i et fællesskab med ligesindede kunstinteresserede og kreative unge. Sammen ønskes der at udvikle deres kunstneriske færdigheder og stil gennem individuelle og fælles projekter. Derudover vil der udforskes forskellige måder at udøve kunst på og dele kunstneriske praksisser med hinanden.

Som en del af Fællesskabt bliver du en del af et inspirerende fællesskab med andre unge. Der er ingen krav om kunstneriske færdigheder eller erfaring. Formålet med Fællesskabt er at byde alle kunstinteresserede velkommen i et fællesskab omkring kunsten.

Der er ingen formel undervisning eller faste undervisere med en faglig dagsorden, men der vil være peer-to-peer oplæg, hvor deltagerne introducerer teknikker, metoder eller kunstarter, som de andre kan lade sig inspirere af.

Camilla Kjæhr er facilitator for Fællesskabt. Hun står for det praktiske og kan med sin kunstneriske og undervisningserfaring bidrage med gode råd og sparring. Hun har mange års erfaring med billedkunst og er cand.mag. i æstetik og kultur fra Aarhus Universitet, hvilket giver hende både praktisk og teoretisk viden om kunst og æstetiske udtryksformer. Derudover har hun undervist på Middelfart Billedskole i tre sæsoner.

Hvis du har spørgsmål til Fælleskabt kan du kontakte Camilla på: camillamiddelfartbilledskole@gmail.com

Information
Dato 27/08/2024 18:30
Arrangør Middelfart Billedskole
Adresse Assensvej 177
Postnummer 5500
By Middelfart
Pris 500 kr.