Skip to main content

Forårsopvisning i Lillebæltshallerne

I weekenden d. 25.-26. marts bliver Lillebæltshallerne fyldt op af gymnastik, spring og dans, når DGI Gymnastik præsenterer deres forårsopvisning. Uanset om du kender en af de mange dygtige gymnaster til DGI Gymnastiks forårsopvisning, eller om du bare er pjattet med gymnastik og dans, så er du velkommen til en begivenhedsrig weekend i hallerne hos […]

Forårsopvisning i Lillebæltshallerne
Af: Daniel Svendsen | Foto:

I weekenden d. 25.-26. marts bliver Lillebæltshallerne fyldt op af gymnastik, spring og dans, når DGI Gymnastik præsenterer deres forårsopvisning.

Uanset om du kender en af de mange dygtige gymnaster til DGI Gymnastiks forårsopvisning, eller om du bare er pjattet med gymnastik og dans, så er du velkommen til en begivenhedsrig weekend i hallerne hos Lillebælt Sport og Kultur. Der vil være nok at kigge på og beundre, for masser af elever fra bl.a. Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole og Ågård Efterskole står klar til at vise publikum, det bedste de kan.

Og så kan du glæde dig over, at du med en betalt billet støtter de skønne sportsgrene samt foreningerne og de frivillige bag.

Kom forbi til et fantastisk program lørdag kl. 09.00-18.00 og søndag kl. 09-00-18.30.

Billetter købes ved indgangen til 50 kroner.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt