Skip to main content

Forårsudstilling: “Natur” hos Middelfart Billedskole

Lad jer inspirere og imponere over de kunstneriske udfoldelser, når Middelfart Billedskole præsenterer deres forårsudstilling under temaet “natur”.

Forårsudstilling: "Natur" hos Middelfart Billedskole
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Middelfart Billedskole holder to årlige udstillinger, hvor alle deres kursister – både børn, unge og voksne – sammen udstiller deres fineste værker og kreative processer. Nu er det tid til forårets udstilling, og denne gang centrerer kunsten sig om det fælles tema “natur”.

På udstillingen vil du kunne se en rig variation af metoder og teknikker, som de enkelte hold har gennemgået til undervisningen. Og du vil kunne se de enkelte kursisters fantastiske fortolkninger af naturen i deres værker.

Dialog om naturen gennem kunst

Det valgte tema i undervisningen og udstillingen har ikke bare til formål at afbillede naturen i kunsten – det har i ligeså høj grad været billedkunstlærernes opgave at invitere til dialog og nysgerrighed om naturen, klimaet og bæredygtighed. Gennem de kunstneriske processer har kursisterne fået viden om naturen, formidlet den og fået en større opmærksomhed på vores måde at behandle naturen på.

Netop det vil også afspejle sig i de værker, du kan opleve til forårsudstillingen. Og hvem ved – måske bliver du inspireret til selv at deltage i et af Billedskolens fællesskaber?

Besøg forårsudstillingen søndag d. 26. marts mellem kl. 11-14. Efterfølgende vil der afholdes generalforsamling – læs mere om det her.

Herunder kan du få en smagsprøve på de flotte malerier, du finder på udstillingen:

     

     

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt