Skip to main content

Foredrag: Barndomskriger – “Den følelsesmæssigt umodne og narcissistiske familie”

Besøg KulturØen tirsdag d. 6. november kl. 19-21:30, hvor vi dykker ned i, hvordan en dysfunktionel barndom sætter sine spor i vores krop, både fysiologisk og kemisk. Sygeplejerske og traumeterapeut Mille Dalsgård fortæller i dette foredrag om det at være “barndomskriger” – om, som barn, at blive overbelastet af stress og utryghed, der giver traumer […]

Foredrag: Barndomskriger - "Den følelsesmæssigt umodne og narcissistiske familie"
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Besøg KulturØen tirsdag d. 6. november kl. 19-21:30, hvor vi dykker ned i, hvordan en dysfunktionel barndom sætter sine spor i vores krop, både fysiologisk og kemisk.
Sygeplejerske og traumeterapeut Mille Dalsgård fortæller i dette foredrag om det at være “barndomskriger” – om, som barn, at blive overbelastet af stress og utryghed, der giver traumer og kan have stor betydning for både krop, psyke og sjæl helt op i voksenlivet. Barndomskrigere kan have mange ubesvarede spørgsmål og føle sig misforståede af systemet, imens de må leve med symptomer og sygdomme, der ikke kan forklares eller kureres. Men måske er det faktisk en hel normal reaktion på en forkert og belastende fortid?
Under foredraget får du også viden om, hvordan den fysiske og psykiske ubalance fra barndommen kan genoprettes eller skabes på ny.
Entrépris er 249 kr. Billetter kan købes her.
Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt