Skip to main content

Foreningens Dag – Kom og styrk din forening

Er du frivillig i en forening? Og mangler du indspark til, hvordan I kan lette den administrative del, så der bliver mere tid til det, der er sjovt? Så kom med til Foreningens Dag i Middelfart Sparekasse. Vi gider dem, der gider andre Middelfart Sparekasse vil rigtig gerne foreninger. Derfor arrangerer de en eftermiddag kun […]

Foreningens Dag – Kom og styrk din forening
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du frivillig i en forening? Og mangler du indspark til, hvordan I kan lette den administrative del, så der bliver mere tid til det, der er sjovt? Så kom med til Foreningens Dag i Middelfart Sparekasse.

Vi gider dem, der gider andre
Middelfart Sparekasse vil rigtig gerne foreninger. Derfor arrangerer de en eftermiddag kun for jer. Her kommer de med input til, hvordan I kan lette det administrative arbejde og hvordan, I skaber en blomstrende og attraktiv forening. De sørger naturligvis for lidt at spise og drikke undervejs.

Simpelt værktøj til din forening
Middelfart Sparekasse har inviteret Martin Have fra Unioo til at komme med en præsentation af platformen Unioo. I ét simpelt system har I styr på medlemmer, billetsalg, kontingenter, møder, filer og opgaver. Foreningskunder i Middelfart Sparekasse tilbydes værktøjet gratis.

Sådan skaber I en attraktiv forening
Derudover kommer Torben Stenstrup fra Foreningsudviklerne og gør os klogere på, hvordan I som frivillige skaber en attraktiv forening, der tiltrækker medlemmer, frivillige, bidragsydere og opmærksomhed i lokalsamfundet.

Torben har skrevet bogen “Den attraktive forening”, som handler om at skabe en større forståelse for, hvad det vil sige at drive og udvikle en forening. Bogen har en meget overskuelig opbygning, der leder dig igennem konkrete redskaber, modeller og velafprøvede metoder til inspiration og brug i dit foreningsvirke.

Program
– Velkomst ved Kristian Gren fra Middelfart Sparekasse
– Martin Have præsenterer værktøjet Unioo
– Pause med sandwich
– Den attraktive forening ved Torben Stenstrup
– Opsamling og spørgsmål
– Tak for i aften

Tilmelding
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. I må gerne deltage flere fra foreningen. Husk at tilmelde alle, så de har stole og sandwich til alle.
TILMELD DIG HER.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt