Skip to main content

Fremvisning af Suba Knives’ japanske knive hos Midtfyns Bryghus

Hvis du går op i madlavning og gode køkkenredskaber, så skal du tage forbi Midtfyns Bryghus den 16. juni, hvor Suba Knives fremviser deres køkkenknive, der er lavet efter japanske traditioner.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Midtfyns Bryghus

Hvis du går op i gastronomi, så er du helt sikkert bekendt med, at japanske kokkeknive har en helt særlig status og er bemærket for deres kvalitet. De japanske knive har ry for ikke bare at være herlige at arbejde med men også, at den særlige udformning har betydning for madens smag og holdbarhed.

Suba Knives 

Den 16. juni gæster “knivmanden” Steffen Bach fra Suba Knives Midtfyns Bryghus i Årslev, hvor han vil fremvise sine håndlavede japanske knive. Steffen er én ud af tre ikke-japanere, der er uddannet knivsliber i Japan. Det er altså en unik mulighed for at få del i ekspertviden om de japanske knive, og hvordan de laves. Suba Knives’ knive bliver håndlavet efter de stolte japanske traditioner i et værksted på Frederiksberg.

Udover at få en masse viden, tips og tricks til vedligeholdelse og korrekt slibning af dine knive, så har du også mulighed for at afgive en bestilling på din helt egen japanske kniv. 

Der vil være fremvisninger i tre tidsrum: 

Kl. 11-13
Kl. 13-15
Kl. 15-17 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her og få gode tips og tricks til slibning af dine knive og mulighed for at bestille din helt egen japanske kniv. 

Information
Dato 16/06/2024 11:00 - 16/06/2024 17:00
Arrangør Midtfyns Bryghus
Adresse Industrivej 11-13
Postnummer 5792
By Årslev
Pris Gratis