Skip to main content

Generalforsamling hos Middelfart Billedskole

Vil du være med til at forme og understøtte Middelfart Billedskoles kreative fælleskaber? Så inviteres du hermed til generalforsamling d. 26. marts! Hos Middelfart Billedskole tilbyder de kreative hold for både børn, unge og voksne, og derudover skaber de spændende kulturevents og kunstarrangementer gennem samarbejde med lokale aktører. Kernen i det hele er, at kunstens […]

Generalforsamling hos Middelfart Billedskole
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vil du være med til at forme og understøtte Middelfart Billedskoles kreative fælleskaber? Så inviteres du hermed til generalforsamling d. 26. marts!

Hos Middelfart Billedskole tilbyder de kreative hold for både børn, unge og voksne, og derudover skaber de spændende kulturevents og kunstarrangementer gennem samarbejde med lokale aktører. Kernen i det hele er, at kunstens potentialer og kreative udfoldelser skal udbredes og gøres tilgængelige for alle. Gennem kunst kan du nemlig både finde den egen individuelle stemme og udtryk, ligesom du kan blive en del af et større, levende fællesskab.

Uanset om du er passioneret omkring kunst, om du selv er livlig deltager hos Billedskolen, om du er forældre til en kursist, eller om du bare gerne vil bidrage med dine skarpe kompetencer, så har Middelfart Billedskoles bestyrelse brug for dig. Til generalforsamling kan du høre meget mere om foreningen, bestyrelsen, og hvad netop du kan hjælpe med.

Generalforsamlingen styres af formand Lone Ertbølle. Se eftermiddagens program her.