Skip to main content

Gratis biograftur og debat om Organiseret Vildskab

Danmarks Naturfredningsforening og Middelfart Vilde Kommune inviterer alle interesserede gratis med i biografen for at se Organiseret Vildskab d. 30. januar. Den nye film fra Hammer Bakker i Nordjylland handler om Danmarks største skovprojekt og naturgenopretning, og om hvordan vi som mennesker kan hjælpe naturen tilbage til vildskab og biodiversitet. Middelfart Kommune ønsker, at så […]

Gratis biograftur og debat om Organiseret Vildskab
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Danmarks Naturfredningsforening og Middelfart Vilde Kommune inviterer alle interesserede gratis med i biografen for at se Organiseret Vildskab d. 30. januar.

Den nye film fra Hammer Bakker i Nordjylland handler om Danmarks største skovprojekt og naturgenopretning, og om hvordan vi som mennesker kan hjælpe naturen tilbage til vildskab og biodiversitet. Middelfart Kommune ønsker, at så mange som muligt skal se og lade sig inspirere af filmen, og derfor inviterer de til gratis visning i Panorama på KulturØen d. 30. januar kl. 19.

Inden filmen vil I blive budt velkommen af Klima-, Natur- og Genbrugsudvalgets formand, Jacob Nielsen. Efterfølgende kan I vende jeres tanker og holdninger i en debat, hvor fokus vil være på den vilde natur, og hvordan vi får mere af den.

Bestil en billet her for et mindre reservationsgebyr for at være sikker på at få en plads. Du kan også bare møde op på dagen.