Skip to main content

Gratis online event: Hvordan er jeres jargon? – om omgangstonen på arbejdspladsen

Den 7. juni sætter Velliv Foreningen i samarbejde med Wecademy fokus på tonen på arbejdspladsen med et gratis online event. Hvordan taler I til hinanden på dit arbejde? Og har du bemærket, at tonen på arbejdspladsen har betydning for miljøet og din trivsel? Velliv Foreningen og Wecademy inviterer til et gratis online event, hvor du […]

Gratis online event: Hvordan er jeres jargon? - om omgangstonen på arbejdspladsen
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Den 7. juni sætter Velliv Foreningen i samarbejde med Wecademy fokus på tonen på arbejdspladsen med et gratis online event.

Hvordan taler I til hinanden på dit arbejde? Og har du bemærket, at tonen på arbejdspladsen har betydning for miljøet og din trivsel? Velliv Foreningen og Wecademy inviterer til et gratis online event, hvor du kan blive meget klogere på omgangstone og trivsel på arbejdspladsen.

Programmet er fyldt op af spændende indsigter, perspektiver og erfaringer, og du kan bl.a. møde erhvervspsykolog og afdelingsleder hos Human House, Stine Mosemand, ejer og bagermester hos Bak’s Bakery and Deli, Carsten Bak Matthiesen og restauratør ved Grøften i Tivoli, Jacob Elkjær.

Alle er velkomne – både ledere, medarbejdere, konsulenter og øvrige interesserede. Undervejs vil du få inspiration til, hvordan du og din arbejdsplads kan styrke arbejdsmiljøet og mindske stress hos medarbejderne med udgangspunkt i en sund og konstruktiv kommunikation.

Til arrangementet vil du også høre mere om Velliv Foreningens puljer, der støtter arbejdet for det gode arbejdsmiljø. Find mere info her.

Du kan tilmelde dig og læse meget mere om eventet hos Wecademy.