Skip to main content

Gratis tegneworkshop

Vinterferien er tid til hygge og kreativ udfoldelse. Og hvis du eller dine børn kan lide at tegne, kan I mandag i ferien prøve kræfter med en gratis tegneworkshop.  Middelfart Sparekasse har arrangeret en gratis online tegneworkshop for alle interesserede. Helle Koed fra ChildArt står for workshoppen og hun viser, hvordan man tegner en flot […]

Gratis online tegneworkshop
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vinterferien er tid til hygge og kreativ udfoldelse. Og hvis du eller dine børn kan lide at tegne, kan I mandag i ferien prøve kræfter med en gratis tegneworkshop. 

Middelfart Sparekasse har arrangeret en gratis online tegneworkshop for alle interesserede. Helle Koed fra ChildArt står for workshoppen og hun viser, hvordan man tegner en flot fastelavnskat.

Det foregår mandag den 13. februar fra kl. 10.00-10.45. Det er helt gratis at deltage, og man skal blot sidde klar bag computeren med følgende:

  • Tegnepapir og gerne hvidt karton

Minimum to blyanter

Viskelæder

Evt. blyantsspidser

Farveblyanter og tuscher kan også være en god idé

Temaet er fastelavn, og man kommer til at lære at tegne en kat samt få gode tegnetips. Helle viser også, hvordan man tegner slik, som kan pryde fastelavnstønden eller -riset.

Tegneworkshoppen er for at alle interesserede, og man skal blot huske at tilmelde sig lige her.

Hvis man ikke har mulighed for at deltage på dagen, kan man stadig tilmelde sig, og så få tilsendt optagelsen af tegneworkshoppen bagefter.

Hvis man ikke kan deltage på dagen, er man også velkommen tilmelde sig – så sendes optagelsen af tegnworkshoppen til en.