Skip to main content

Infomøde for frivillige på klimafolkemødet

Er du interesseret i klimaudfordringerne og kunne du tænke dig at hjælpe med som frivillig? Så kom med til infomøde den 7. eller 9. august.

Infomøde for frivillige på klimafolkemødet
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Klimafolkemødet har klimaet øverst på dagsordenen, og du har mulighed for at gøre en forskel som frivillig. Du bliver en del af et hyggeligt og meningsfyldt fællesskab, som skal skabe rammerne for begivenheden, som bl.a. byder på foredrag fra politikere, sjove og lærerige aktiviteter fra organisationer og virksomheder, og ikke mindst hyggeligt selskab.

Som frivillig har du selv mulighed for at vælge, hvilken afdeling du gerne vil være en del af. Opgaverne strækker vidt og er alt fra design af skilte og dekorationer, til rollen som kontaktperson for de optrædende. Ved informationsmødet bliver du sat bedre ind i de seneste udviklinger og planer, i forbindelse med årets Klimafolkemøde.

Den 7. august og den 9. august bliver der afholdt infomøde for nye frivillige, hvor du kan høre meget mere om planerne, mulighederne og mærke lidt af det gode fællesskab. Den 7. august afholdes mødet på Middelfart Rådhus kl. 16.30 – 18.00, og den 9. august foregår det over Teams kl. 16.30 – 17.30.

Du tilmelder dig infomøderne ved at kontakte Kirstine pr. mail: kirstine.uhrbrand@middelfart.dk. Tilmelding skal helst ske senest fire dage før mødet – husk at angive, hvilket møde du vil deltage i.

Læs mere og tilmeld dig som frivillig her.

Information
Dato 07/08/2023 16:30
Arrangør Klimafolkemødet
Adresse Middelfart Rådhus
Postnummer 5500
By Middelfart
Pris Gratis