Skip to main content

Julemarked på CLAY

Kalder alle juleelskere! Onsdag den 7. december kl. 14:00-19:00 inviterer CLAY Keramikmuseum til julemarked i deres lokaler i Middelfart. CLAY er nordens største museum for keramisk kunst, og du kan her opleve over 240 års kulturhistorie fra de gamle porcelænsfabrikker til nutidens keramik. Julemarkedet på CLAY vil i år danne ramme om bunkevis af smukke […]

Julemarked på CLAY
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kalder alle juleelskere!

Onsdag den 7. december kl. 14:00-19:00 inviterer CLAY Keramikmuseum til julemarked i deres lokaler i Middelfart. CLAY er nordens største museum for keramisk kunst, og du kan her opleve over 240 års kulturhistorie fra de gamle porcelænsfabrikker til nutidens keramik.

Julemarkedet på CLAY vil i år danne ramme om bunkevis af smukke designs og autentisk håndværk, der alt sammen vil blive solgt fra små boder. Der er altså alletiders mulighed for at købe et par smukke julegaver med hjem, hvis du vælger at lægge vejen forbi.

Når du besøger julemarkedet, har du samtidig mulighed for at få adgang til hele museet for 50 DKK. Det betyder, at du mellem kl. 14:00-19:00 har adgang til samtlige af museets spændende udstillinger OG julemarkedet med alle dets fristende boder.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt