Skip to main content

Julemarked på Munkegården

Julestemningen er i top på Munkegården d. 3. december! Kom med til et magisk og hyggeligt julemarked for hele familien. Hvert år afholder Munkegården et julemarked fyldt med aktiviteter, boder og lækre julesager. Glæd jer til massevis af stande med varer fra gårdens egne værksteder, loppefund, keramik, tøj, pynt og meget mere. Måske I kan […]

Julemarked på Munkegården
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Julestemningen er i top på Munkegården d. 3. december! Kom med til et magisk og hyggeligt julemarked for hele familien.

Hvert år afholder Munkegården et julemarked fyldt med aktiviteter, boder og lækre julesager. Glæd jer til massevis af stande med varer fra gårdens egne værksteder, loppefund, keramik, tøj, pynt og meget mere. Måske I kan finde en julegave, til én I holder af? Også Møllers Fiskehus, Ejby Bageren, Klingenberg Ost, Lillebælt Bolcher og Kjærstrup Chokolade kommer forbi og sælger ud af deres smagfulde produkter.

Til familiens yngste kommer julemanden og hilser på, og der vil være mulighed for at prøve en træktur på hesteryg eller at brænde noget energi af på halmlegepladsen. I kan tilmed sige hej til dyrene i stalden, komme på tur i hestevogn eller være med, når spejderne tænder op for bålet.

Undervejs kan I tage en pause med en flæskestegssandwich, søde æbleskiver eller et krus lunt gløgg.

Julemarkedet holder åbent kl. 11-15. Kom med til masser af julehygge og sjov!

Læs også om arrangementet på Munkegårdens Facebookside.