Skip to main content

Juleræs i Middelfart

Igen i år kan I være med til at løbe julen ind ved det årlige juleræs i Middelfarts gader, hvor nisser, julemænd og julekoner fylder byen op med stemning, sjov og energi. Det foregår d. 3. december, og alle, store som små, kan deltage – i sætter selv tempoet. Ruten starter på det lille torv, […]

Juleræs i Middelfart
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Igen i år kan I være med til at løbe julen ind ved det årlige juleræs i Middelfarts gader, hvor nisser, julemænd og julekoner fylder byen op med stemning, sjov og energi. Det foregår d. 3. december, og alle, store som små, kan deltage – i sætter selv tempoet.

Ruten starter på det lille torv, Gimbels Gyde i Middelfart, hvorfra ruten går igennem de hyggelige gader i en kort rute fyldt med overraskelser, der løbes flere gange. Det er altså også oplagt at deltage som tilskuer. Måske I spotter julemanden selv?

Praktisk:
– Løbsstart: kl. 14:00
– Startsted: Gimbels Gyde, 5500 Middelfart, lige ved Middelfart Sparekasse
– Julemandskostume: følger med ved tilmelding
– Udlevering af kostume og nummer: i teltet på torvet
– Parkering: på Havnegade, p-pladserne ved kulturøen eller P-huset for enden af Havnegade

Du får masser af sjov og en hyggelig oplevelse, hvor hele familien kan deltage. Der vil være tidtagning og mulighed for at printe et diplom efterfølgende. Derudover får I selvfølgelig en fin medalje, så julemanden bedre kan spotte jer. Efterfølgende vil der være vand, kaffe og småkager.

Der er ikke mulighed for omklædning eller bad efter løbet.

Få mere information om løbet og tilmeld jer her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt