Skip to main content

Klimafolkemødet afholder informationsmøde

Klimafolkemødet søger frivillige, der vil være med til at planlægge og afvikle den årlige begivenhed, hvor klimaet bliver sat øverst på dagsordenen. Derfor afholder de et informationsmøde, hvor du kan komme og høre nærmere om, hvad det indebærer. Den frivillige indsats danner fundamentet for Klimafolkemødet – uden frivillige er der heller intet klimafolkemøde. Derfor søger […]

Klimafolkemødet afholder virtuelt informationsmøde

Klimafolkemødet søger frivillige, der vil være med til at planlægge og afvikle den årlige begivenhed, hvor klimaet bliver sat øverst på dagsordenen. Derfor afholder de et informationsmøde, hvor du kan komme og høre nærmere om, hvad det indebærer.

Den frivillige indsats danner fundamentet for Klimafolkemødet – uden frivillige er der heller intet klimafolkemøde. Derfor søger Klimafolkemødet frivillige, der vil være med til at planlægge og afholde begivenheden, som finder sted den 31. august til og med 2. september 2023.

I den forbindelse afholdes der et uforpligtende informationsmøde onsdag den 1. februar kl. 16:30-17:30 på Middelfart Rådhus. Her kan du komme og høre nærmere om, hvad Klimafolkemødet helt præcist drejer sig om, og hvordan de griber tingene an.

Som frivillig på Klimafolkemødet bliver du en del af et hyggeligt og engageret fællesskab, der er stærkt medvirkende til at skabe rammerne til den årlige klimabegivenhed.

Klimafolkemødet har brug for en hjælpende hånd til en lang række opgaver. Der findes derfor også flere forskellige frivillighold med vær deres særskilte ansvarsområde. Der er med andre ord helt sikkert et hold, der matcher lige netop dine interesseområder.

Derudover får du som frivillig også mulighed for at deltage i et væld af spændende talks, debatter og workshops, der alle relaterer sig til klimaet og den grønne omstilling.

Tilmelding til informationsmødet er nødvendig, og du tilmelder dig ved at sende en mail til kirstine.uhrbrand@middelfart.dk. Sidste frist for tilmelding til informationsmødet er mandag den 30. januar.