Skip to main content

Kreativt sommerkursus for børn

Denne sommer kan dit barn komme på sommerkurset “HUG, FORM, BRAND” på Middelfart Billedskole. Her skal den kreative side udfoldes og udfordres i arbejdet med tredimensionel kunst. 

Af: Nete Hjort Ploug | Foto:

Giv dit barn en spændende mulighed for at være en del af et kreativt fællesskab på sommerkurset på Middelfart Billedskole.

Her vil børnene få en introduktion til teknikker og materialer, som man kan bruge indenfor skulptur- og keramikkunst. Børnene får selv fingrene i materialerne, og vil have god mulighed for at udforske deres kreative side og udfolde deres fantasi.

Børnene hjælpes godt på vej af keramiker Lotte Graugaard Jensen og billedhugger Lisbeth Krag Olsen, der vil undervise på sommerkurset. 

HUG, FORM, BRAND 

Deltagerne får mulighed for at lave skulpturer og former i blandt andet ler og gasbeton. Arbejdet starter med todimensionelle skitser, der vækkes til live gennem formgivning. 

Børnene vil blive introduceret til forskellige keramiske teknikker, redskaber, formgivning og glasering, så de bliver godt klædt på til at skabe deres visioner og udfolde sig kreativt. 

Værkerne brændes til slut, hvor deltagerne får kendskab til den særlige brændingsteknik, raku, der giver unikke og spændende overflader. 

Kurset afsluttes med en fernisering, hvor familie og venner er velkomne til at komme og beundre de mange kunstværker, der er blevet skabt i ugens løb. 

Praktisk

Kurset er for børn i alderen 7 til 19 år, og et kræver ingen forudgående viden og erfaring at deltage. Mødetiden er hver dag fra klokken 9.30 til 14 fra den 5. august til den 9. august.  

Sommerkurset foregår på Billedskolen i Middelfart, Assensvej 177, og det koster 1.250 kr. at deltage. Du kan tilmelde dig sommerkurset her.  

Information
Dato 05/08/2024 09:30 - 09/08/2024 14:00
Arrangør Middelfart Billedskole
Adresse Assensvej 177
Postnummer 5500
By Middelfart
Pris 1250 kr.