Skip to main content

Lagersalg hos Bolighuset Werenberg

Hvis du står og mangler lidt nyt til hjemmet, så er det nu, du skal slå til! Bolighuset Werenberg inviterer til lagersalg med store besparelser d. 1.-2. april. Hos Bolighuset Werenberg sælger de moderne og lækre møbler og interiør til hjemmet i højeste kvalitet, og nu kan du få fingrene i nogle af deres skønne […]

Lagersalg hos Bolighuset Werenberg
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvis du står og mangler lidt nyt til hjemmet, så er det nu, du skal slå til! Bolighuset Werenberg inviterer til lagersalg med store besparelser d. 1.-2. april.

Hos Bolighuset Werenberg sælger de moderne og lækre møbler og interiør til hjemmet i højeste kvalitet, og nu kan du få fingrene i nogle af deres skønne sager til ekstra gode priser. De skal have tømt ud på lageret, og derfor kan du spare helt op til 80 procent på velkendte mærker, f.eks. &tradition, Handvärk, Stressless, Ferm Living, GUBI, Bloomingville og FDB.

Blandt udsalgsvarerne er der selvfølgelig også flere dejlige senge, og deres sengespecialister står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette.

Der er åbent for lagersalget i weekenden d. 1.-2. april kl. 10-15 begge dage.

Du kan dog komme først i køen til de bedste tilbud, hvis du er medlem af Lagersalg.com’s VIP Club – så kan du besøge lagersalget allerede d. 31. marts kl. 15-18.

Find flere informationer om lagersalget her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt