Skip to main content

Middelfart KREA-messe

Så er det tid til at krea-nørde til den helt store guldmedalje! D. 12. februar kommer KREA-messen til Middelfart med masser af kunsthåndværkere, krea-grej, sjove workshops og konkurrencer. Til KREA-messen kan du glæde dig til at gå på opdagelse mellem de mange udstillere, der kommer med smukt kunsthåndværk og kreative påfund i lange baner. Der […]

Middelfart KREA-messe
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Så er det tid til at krea-nørde til den helt store guldmedalje! D. 12. februar kommer KREA-messen til Middelfart med masser af kunsthåndværkere, krea-grej, sjove workshops og konkurrencer.

Til KREA-messen kan du glæde dig til at gå på opdagelse mellem de mange udstillere, der kommer med smukt kunsthåndværk og kreative påfund i lange baner. Der vil også være rig mulighed for at købe grej og materialer, som du selv kan bruge til dit håndarbejde. Bliv inspireret mellem alt fra trækunst, keramik, malerkunst og plakater til strik, hækling, stof, papirkunst og smykker – og meget andet.

Der vil også være flere KREA-borde med gratis materialer, hvor du kan sætte dig ned og lave alverdens fine kreationer.

Entréen koster 40 kroner, og du kan snuse rundt i ren krea-idyl fra kl. 10-16. Børn under 14 år kommer gratis ind. Billetten købes i døren.

Med din entrébillet har du desuden mulighed for at vinde lækre præmier fra udstillerne, som bliver uddelt hver time.

Så tag din bedste krea-makker under armen til en dag i håndarbejdets tegn!

Se en oversigt over udstillerne til KREA-messen her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt