Skip to main content

Musikalsk foredrag med Juncker

Torsdag den 11. maj kan du lade dig underholde af musikeren Juncker til et musikalsk foredrag, samtidig med at du støtter Brenderup Lokaludvalg. DagliBrugsen Brenderup, Brenderup Højskole og Højskolens musikforening inviterer til dette spændende arrangement, der skal være med til at støtte op om Brenderup Lokaludvalg. På aftenen kan du lade dig opsluge af musikeren Junckers […]

Musikalsk foredrag med Juncker
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Torsdag den 11. maj kan du lade dig underholde af musikeren Juncker til et musikalsk foredrag, samtidig med at du støtter Brenderup Lokaludvalg.

DagliBrugsen Brenderup, Brenderup Højskole og Højskolens musikforening inviterer til dette spændende arrangement, der skal være med til at støtte op om Brenderup Lokaludvalg.

På aftenen kan du lade dig opsluge af musikeren Junckers skønne sange og gode fortællinger om et liv indenfor musikken. Hans sørger for nærvær, humor og ro, når han beretter om sit eventyr fra hans første forsøg udi musikken, over hans store hit “Havana”, der blev landskendt som titelmelodi til tv-serien om Beha-familiens rejser, og til hans seneste album, som har vundet stor ros fra anmelderne.

En billet til foredraget koster 50 kr., og det vil være muligt at købe drikkevarer. Både billetprisen og overskuddet fra drikkevarerne går ubeskåret til Brenderup Lokaludvalg.

Billetten kan købes ved kassen i DagliBrugsen Brenderup.

| Annoncørbetalt indhold |

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt