Skip to main content

Netværksfrokost

Wecademy, Middelfart Erhvervscenter og Restaurant Marsvinet har i samarbejde arrangeret en netværksfrokost tirsdag den 12. december.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Wecademy

Netværksarrangementet er for erhvervsfolk i Middelfart, der har lyst til at tilbringe et par timer sammen og blive klogere på netværk og erhvervsliv i byen.

Interview med tre erhvervsfolk 

Du kan komme og høre erhvervsfolkene Hans Erik Brønserud (forhenværende direktør for Middelfart Sparekasse), Ole Juel Jakobsen (tidligere direktør for Brugsforeningen i Middelfart) og Claus Hansen (medejer af Restaurant Marsvinet) fortælle om betydningen af at have et godt netværk, og hvor vigtigt det er med et godt samarbejde mellem erhvervsfolk. De vil komme med eksempler på, hvilken betydning det har haft for Middelfarts udvikling.
De tre mænd vil også give råd om, hvordan du selv kan skabe et godt og givende netværk.

Wecademy optager interviewet som en epiosde til deres podcast Indsigt med Udsigt. Det er Wecademys egen podcastværtinde, Sia, der står for interviewet med de tre erhvervsfolk.

Praktisk

Arrangementet koster 150 kr. ekskl. gebyr. Du kan sikre din billet her. Inkluderet i en billet er frokost og en øl, vand eller et glas vin.
Den skal bestilles inden den 9. december kl. 12 og er bindende. Vær opmærksom på, at der er 80 billetter.

Information
Dato 12/12/2023 12:00 - 12/12/2023 14:30
Arrangør Wecademy, Middelfart Erhvervscenter og Restaurant Marsvinet
Adresse Restaurant Marsvinet, Østre Hougvej 116
Postnummer 5500
By Middelfart
Pris 150 kr.