Skip to main content

Nymåneceremoni

Snart viser nymånen sig på himlen, og så inviterer Mengs Univers til ceremoni, hvor de fremmødte kan dele intentioner og ønsker for fremtiden. Den 18. juni højner nymånen energien, og det er derfor det ideelle tidspunkt til at fastlægge dine intentioner. Det kan du gøre sammen med andre til ceremoni hos Mengs Univers. Denne gang […]

Nymåneceremoni
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Snart viser nymånen sig på himlen, og så inviterer Mengs Univers til ceremoni, hvor de fremmødte kan dele intentioner og ønsker for fremtiden.

Den 18. juni højner nymånen energien, og det er derfor det ideelle tidspunkt til at fastlægge dine intentioner. Det kan du gøre sammen med andre til ceremoni hos Mengs Univers. Denne gang bringer nymånen tvillingernes energi, som vil være omdrejningspunktet på dagen.

Lis Meng vil starte ud med at fortælle lidt om denne månes særlige energi og om intentioner og intentionsgrupper. Herefter har du mulighed for at byde ind med dine intentioner, ønsker eller mål for fremtiden. Ceremonien sluttes af med klangmeditation, hvor du får mulighed for at slippe energetisk støv fra dine chakraer og energifelter. 

Du er meget velkommen til at deltage uanset om du har prøvet det før. Du vil blive guidet hele vejen igennem.

På eftermiddagen vil der være liggeunderlag, tæpper og puder til rådighed. Medbring gerne selv lune sokker, en lun trøje og/eller et rart tæppe. 

Det koster 175 kroner at deltage, som skal betales via MobilePay ved tilmelding. Tilmeld dig her. Tilmeldingen er bindende, men du kan give pladsen til en anden, hvis du ikke kan deltage alligevel.

| Annoncørbetalt indhold |