Skip to main content

Nymåneceremoni

Snart viser nymånen sig på himlen, og så inviterer Mengs Univers til ceremoni, hvor de fremmødte kan dele intentioner og ønsker for fremtiden. Den 19. maj højner nymånen energien, og det er derfor det ideelle tidspunkt til at fastlægge dine intentioner. Det kan du gøre sammen med andre til ceremoni hos Mengs Univers. Til ceremonien […]

Nymåneceremoni
Snart viser nymånen sig på himlen, og så inviterer Mengs Univers til ceremoni, hvor de fremmødte kan dele intentioner og ønsker for fremtiden.

Den 19. maj højner nymånen energien, og det er derfor det ideelle tidspunkt til at fastlægge dine intentioner. Det kan du gøre sammen med andre til ceremoni hos Mengs Univers. Til ceremonien vil Lis Meng fortælle lidt om nymånens energi, hvorefter alle kan byde ind med deres intentioner. Ceremonien sluttes af med klangmeditation, hvor du får mulighed for at slippe energetisk støv fra dine chakraer og energifelter. 

På eftermiddagen vil der være liggeunderlag, tæpper og puder til rådighed. Medbring gerne selv lune sokker, en lun trøje og/eller et rart tæppe. 

Det koster 175 kroner at deltage, og du booker din plads her. Tilmeldingen er bindende, men du kan give pladsen til en anden, hvis du ikke kan deltage alligevel. 

| Annoncørbetalt indhold |