Skip to main content

Over stok og sten – 24 timers gang i Ejby

Så er det på med vandrestøvlerne! D. 26.-27. november kan du udfordre din udholdenhed til det yderste med 24 timers gang i Ejbys flotte natur.  Måske er du i god vandreform, men hvor langt kan du gå på 24 timer? Det kan du finde ud af, når Over stok og sten afholder det ultimative vandrearrangement […]

Over stok og sten - 24 timers gang i Ejby
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Så er det på med vandrestøvlerne! D. 26.-27. november kan du udfordre din udholdenhed til det yderste med 24 timers gang i Ejbys flotte natur. 

Måske er du i god vandreform, men hvor langt kan du gå på 24 timer? Det kan du finde ud af, når Over stok og sten afholder det ultimative vandrearrangement i Ejby. De har planlagt tre skønne naturruter á 5,5 km, som du kan variere helt, som du har lyst over de 24 timer. Hver rute starter og slutter i Ejbyhallen, hvor du kan tage et hvil, skifte sko eller tanke reserverne op, og undervejs vil der være rigeligt med forplejning i form af snacks, drikkevarer og større måltider. Så tag dine bedste vandremakkere under armen, og begiv jer afsted på jeres måske længste gåtur nogensinde.

Du kan få meget mere information om arrangementet på sportstiming.dk. Her kan du også tilmelde dig.

Er du kunde hos Middelfart Sparekasse har du mulighed for at få 50 kr. i rabat ved tilmelding. Det kan du læse mere om her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt