Skip to main content

Qigong for lænd, ryg og nakke – workshop

Vil du lære, hvordan du kan bruge qigong til at heale dig selv og mindske smerter i lænden, ryggen og nakken? Så kom til workshop hos Mengs Univers den 8. juli.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis du oplever smerter i ryggen, kan det skyldes oplevelser eller “energisk støv”, der har sat sig fast i din rygsølje og i dine chakraer og energifelter. Hos Mengs Univers kan du blive forløst af dine smerter og de ophobede oplevelser gennem healing og qigong. Og til denne workshop kan du lære at udøve qigong med fokus på ryg, lænd og nakke på egen hånd, så du kan heale dig selv.

Qigong er healing gennem bevægelse, og når du selv mestrer behandlingsformen, bliver du i stand til at styre din egen udvikling og velvære. Til workshoppen får du en grundig introduktion til qigong, en afslapper holdning og vejrtrækning, ligesom du får undervisning i øvelser, som har særligt fokus på ryggen.

Du får også adgang til videointroduktioner af øvelserne, så du kan øve dig derhjemme efterfølgende.

Det koster 695 kroner at deltage, som du betaler over MobilePay (nr. 81901) ved tilmelding. Tilmeld dig her eller ved at skrive en besked til Lis Meng over Facebook. Tilmeldingen er bindende, men pladsen kan overdrages, hvis du ikke kan deltage alligevel.

Husk at medbringe indendørs sko, en lun trøje, madpakke og vand.

Workshoppen har plads til 8 deltagere.

Information
Dato
08/07/2023 09:00
Arrangør:Mengs Univers
Adresse:Middelfartvej 52
Postnummer:5466
By:Asperup
Pris:695 kroner