Skip to main content

Roséfestival på Nytorv og lang lørdag

Flere af Middelfart Kommunes vinforhandlere er gået sammen for at stable en roséfestival på benene, og byens butikker kvitterer med at holde længe åbent. Få ting harmonerer bedre end rosévin og forårsstemning, og derfor er flere af Middelfart Kommunes vinforhandlere gået sammen om at skabe en roséfestival på Nytorv lørdag den 6. maj. Hele byen […]

Roséfestival på Nytorv og lang lørdag
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Flere af Middelfart Kommunes vinforhandlere er gået sammen for at stable en roséfestival på benene, og byens butikker kvitterer med at holde længe åbent.

Få ting harmonerer bedre end rosévin og forårsstemning, og derfor er flere af Middelfart Kommunes vinforhandlere gået sammen om at skabe en roséfestival på Nytorv lørdag den 6. maj. Hele byen vil emme af forårsstemning, da det traditionsrige Lillebælt Halvmarathon også er i byen denne weekend.

Butikkerne i midtbyen vil også være med til at skyde foråret ind, og derfor holder de åbent til kl. 17:00. Så kom og hep, shop og smag på alle de dejlige vine. Der vil også være mulighed for købe mad i løbet af dagen.

Roséfestivalen åbner op kl. 10:00 på Nytorv, hvor man køber poletter for 10 kr. stykket. En polet svarer til smagning af et glas rosévin. I løbet af dagen kan du bl.a. hilse på Vinspecialisten og Vin & Co – og ikke mindst smage deres delikate vine.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt