Skip to main content

SNEAK PEEK i Fyns Sommerland

Skal du med til genåbningen af Fyns Sommerland? Så har du nu mulighed for at være en af de første, der besøger parken. Weekenderne 13-14. maj og 20-21. maj er det muligt at komme til snigpremiere i Fyns Sommerland, hvor du kan få et blik ind bag kulisserne og være blandt de første til at […]

SNEAK PEEK i Fyns Sommerland
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Skal du med til genåbningen af Fyns Sommerland? Så har du nu mulighed for at være en af de første, der besøger parken.

Weekenderne 13-14. maj og 20-21. maj er det muligt at komme til snigpremiere i Fyns Sommerland, hvor du kan få et blik ind bag kulisserne og være blandt de første til at prøve sommerlandets forskellige aktiviteter. Nogle af parkens kendte aktiviteter skal genopbygges, mens andre aktiviteter er helt nye.

Nogle af parkens aktiviteter er BMX, Mooncar, Femkamp, en kanotur på søen, forhindringsbaner, minigolf og meget mere. Der er altså aktiviteter for hele familien, og så kan man selvfølgelig også nyde noget mad og drikke sammen.

Parken har været lukket siden 2006, men nu er den klar til at åbne igen. Der forventes at komme mellem 50.000-100.000 besøgende det første år, og du har altså mulighed for at være én af de første.

Svævebanen er ikke åben til sneak peek.

Læs mere her.