Skip to main content

Sommerskole hos Middelfart Billedskole

Igen i år kan alle børn og unge fra 7-18 år komme på en uges kreativ sommerskole i uge 28.

Sommerskole hos Middelfart Billedskole
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Annoncørbetalt Indhold

I uge 28 fra mandag den 10.juli til fredag den 14. juli står den på kreativ udfoldelse, når Middelfart Billedskole inviterer til deres sommerskole, ”Ønskestedet”. I år er temaerne arkitektur, natur og mennesker.

Over de fem dage kommer billedhugger Lisbeth Krag og billedkunstner Christine Beelaerts til at tage deltagerne med på en rejse rundt i naturens og kunstens verden, hvor deltagerne selv kommer til at arbejde med naturens materialer.

Der kommer til at være øvelser i tegning, skulptur, design og foto, som alle tager udgangspunkt i samarbejde.

Praktisk:

Hvem: Sommerskolen er for alle interesserede børn og unge fra 7-18 år, der godt kunne tænke sig at bruge en lille uge på at udfolde og udvikle sig kreativt. Derudover er der ingen forudsætninger for at deltage.

Hvor: Sommerskolen foregår på Billedskolen på Assensvej 117, 5500 Middelfart, og undervisningen foregår alle fem dage fra kl. 9.30-14.00.

Pris: Det koster 1.250 kr. pr. deltager for alle fem dage inklusiv alle materialer, undervisning og drikkevarer. Deltagerne skal dog selv medbringe madpakke, drikkedunk og tøj, der må males i.

Tilmelding: Der er et begrænset antal pladser, og det kan derfor være en god ide at tilmelde sig hurtigst muligt. Tilmelding foregår på Middelfart Billedskoles hjemmeside.

 

Information
Dato 10/07/2023 09:30
Arrangør Middelfart Billedskole
Adresse Assensvej 117
Postnummer 5500
By Middelfart
Pris 1250