Skip to main content

STARK klæder dig på til de nye klimakrav

Onsdag d. 25. januar går STARK live på Facebook og guider håndværkere og entreprenører inden for de mange nye klimakrav. Se med og bliv klar til årets byggeprojekter.  Synes du også, at de mange krav til miljøhensyn og bæredygtighed er en jungle at finde rundt i? Så er du ikke den eneste! Derfor har STARK […]

STARK klæder dig på til de nye klimakrav
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Onsdag d. 25. januar går STARK live på Facebook og guider håndværkere og entreprenører inden for de mange nye klimakrav. Se med og bliv klar til årets byggeprojekter. 

Synes du også, at de mange krav til miljøhensyn og bæredygtighed er en jungle at finde rundt i? Så er du ikke den eneste! Derfor har STARK arrangeret et online event, hvor du kan blive meget klogere på alle de nye klimakrav. Du kan bl.a. se frem til at få forklaret, hvad EPD og LCA står for, hvordan du konkret skal handle efter kravene, og hvordan STARK kan hjælpe dig undervejs.

Udover bunkevis af nyttig viden og gode råd vil der undervejs være quizzer og konkurrencer, hvor du kan vinde fede produkter fra Carhartt.

Du kan deltage uanset, hvor du er – du skal bare melde dig til på Facebook-begivenheden og se med kl. 19. Er du forhindret i at se med på aftenen, vil videoen blive gemt på begivenheden, så du kan se det, lige når det passer dig.