Skip to main content

Studenteraften hos ByJulie

Er du én af de heldige, der snart skal have huen på og fejre et afsluttet skolekapitel? Så kom til studenteraften hos ByJulie søndag den 4. juni og få inspiration til fine og festlige studenteroutfits. At blive student kræver en masse skønne, hvide outfits, der fremhæver den flotte hue. Mangler du stadig at finde den […]

Studenteraften hos ByJulie
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Er du én af de heldige, der snart skal have huen på og fejre et afsluttet skolekapitel? Så kom til studenteraften hos ByJulie søndag den 4. juni og få inspiration til fine og festlige studenteroutfits.

At blive student kræver en masse skønne, hvide outfits, der fremhæver den flotte hue. Mangler du stadig at finde den helt rigtige kjole til dimissionen eller et lækkert sæt til studentergildet? Så er hjælpen af finde hos ByJulie!

Butikken inviterer nemlig til en eksklusiv studenteraften, hvor kommende studenter kan komme og lade sig inspirere af butikkens fine udvalg – og der vil selvfølgelig være både snacks og drikkelse, gode tilbud, fede konkurrencer og en goodiebag til købende gæster.

Aftenen starter med, at Julie vil vise en række styles frem, der passer perfekt til studentertiden. Herefter er der mulighed for at prøve løs, og både Julie og ‘mormor’ står klar til at hjælpe til.

Begrænsede pladser

Det er helt gratis at deltage, men der er begrænsede pladser, så skynd dig at booke en plads. De første 14 pladser er allerede taget.

Tilmelding sker efter først-til-mølle via SMS på tlf.: 22 97 24 38, DM på Instagram eller Messenger på Facebook.

Er du forhindret, eller når du ikke at få en plads, så er du velkommen til at tage kontakt til Julie. For kan du samle +8 mennesker til en anden dato, vil der blive afholdt endnu en aften for jer. Værten får endda et gavekort til 500 kroner.

Tag allerede nu et kig på de lækre sager hos ByJulie:

| Annoncørbetalt indhold |

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt