Skip to main content

Syditaliensk forår i Apulien med Brenderup Højskole

Tag med Brenderup Højskole på en dejlig og spændende rejse til Apulien i Syditalien. Glæd jer til godt selskab, smukke omgivelser og lækker mad og vin. Brenderup Højskole indtager en af Syditaliens mest vidunderlige og eksotiske regioner, Apulien, og du kan komme med. Op til rejsen vil I være fire dage på højskolen, hvor I […]

Syditaliensk forår i Apulien med Brenderup Højskole
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tag med Brenderup Højskole på en dejlig og spændende rejse til Apulien i Syditalien. Glæd jer til godt selskab, smukke omgivelser og lækker mad og vin.

Brenderup Højskole indtager en af Syditaliens mest vidunderlige og eksotiske regioner, Apulien, og du kan komme med. Op til rejsen vil I være fire dage på højskolen, hvor I sammen forbereder jer til rejsen, som finder sted fra. d. 29. maj til d. 5. juni. Inden rejsen lærer I hinanden godt at kende, imens I stifter bekendtskab med Apuliens kultur, natur og smage.

Mandag d. 29. maj rejser I afsted mod Syditaliens betagende ro og smukke omgivelser. Her er arrangeret et række hyggelige og spændende udflugter rundt i området, så I kommer hjem rige på indtryk og fyldt op af Italiens dragende kultur.

Det koster 13.400 kroner at deltage, og i prisen er både inkluderet ophold på højskolen og i Apulien, undervisning, udflugter og logi. Der vil være et tillæg på 1000 kroner, hvis der ønskes enkeltværelse.

Få mange flere praktiske information og find programoversigten på Brenderup Højskoles hjemmeside.