Skip to main content

Tur d’ Rosé 2023

Skal du løbe med på årets roséløb den 3. juni? I et stærkt samarbejde så Tur d´ rosé dagens lys første gang i 2022. Det var Kirsten Jespersen fra Nordfyns Bank, som var første initiativtager og som hurtigt vendte fokus mod Vin & Co. for at få rosédelen dækket af. Det endte med et tæt […]

Tur d' Rosé 2023
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skal du løbe med på årets roséløb den 3. juni?

I et stærkt samarbejde så Tur d´ rosé dagens lys første gang i 2022. Det var Kirsten Jespersen fra Nordfyns Bank, som var første initiativtager og som hurtigt vendte fokus mod Vin & Co. for at få rosédelen dækket af. Det endte med et tæt og stærkt samarbejde mellem Nordfyns Bank og Vin & Co. Middelfart om afholdelsen af et lokalt forankret event, som handler om fællesskab, hygge og god vin.

Ruten består i år udelukkende af en 5 km tur – fra Gammelhavn, gennem Kongebroskoven, henover Kobakken, forbi Naturcentret, over Dyrehaven og forbi stadion for at ende tilbage på pladsen ved Gammelhavn. En rute som på smukkeste vis viser, hvad Middelfart kan fra den naturskønne side. Ruten har fem stop, hvor du kan nyde et glas rosevin ved de opsatte væskedepoter. Der vil desuden være værter, som kan fortælle røverhistorier og hygge om dig ved posterne.

Ved stop nr. 4 ved Huset Middelfart står de klar med en lille snack, som du kan nyde til til din rosevin, inden du bevæger dig ud på sidste halvdel af turen.

Om du løber eller går turen er underordnet, det vigtigste er, at du får en hyggelig dag med godt selskab og skønne vine.

PRIS: 100,- kr. pr. person.

Læs mere om ruten, og køb din billet her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt