Skip to main content

Tur d’ Rosé

Lørdag den 1. juni bliver det igen tid til at kridte løbeskoene og rosétørsten, når årets Tur d’ Rosé løber af stablen.

Af: Rikke Hansen | Foto: Tur d' Rosé

Igen i år bliver der afholdt roséløb i Middelfart. Efter at sidste års udgave var en kæmpe succes, har arrangørerne igen i år valgt at invitere til løb eller gang kombineret med lækker rosé lørdag den 1. juni 2024.

Hyggelig stemning og god rosé

Igen i år bliver det muligt både at gå og løbe ruten. Det er nemlig ikke løb, der er i fokus, men derimod den hyggelige stemning og den gode rosévin.

Det er den lokale vinforretning Vin & Co. og Nordfyns Bank der har stablet løbet på benene de sidste to år, og igen i år er HUSET Middelfart med som samarbejdspartner.

Ruten kommer i år til at være ny i forhold til sidste år og igen med fem forskellige stop undervejs på ruten. Ved hvert stop kan man smage forskellige rosévine fra Vin & Co. samt sætte tænderne i lækker mad fra HUSET Middelfart. Starten til løbet går kl. 13.00.

Flere billetter til salg i år

Billetter koster 150 kr., og de bliver frigivet lige så hurtigt, arrangørerne har de sidste godkendelser på plads. Du kan følge med på facebookbegivenheden, hvor du vil få besked, når billetterne kommer til salg.

Sidste år måtte arrangørerne melde udsolgt, da de 400 billetter blevet revet væk. Derfor har de i år tilføjet ekstra billetter, men det en god ide at være hurtigt ude, hvis man skal sikre sig en billet.

Med i billetprisen følger:

  • 1 stk. Spigelau smageglas
  • Smagning af seks forskellige rosévine
  • 1 stk. glas “strop”, så du kan have dit vinglas hængende om halsen i stedet for at løbe eller gå med det i hånden.
Information
Dato 01/06/2024 13:00 - 13/06/2024
Arrangør Vin & Co.
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Middelfart
Pris 150,-